Bliv foredragsholder

Event Collective er en platform for dig, der har en foredragsholder i hjertet, hvad enten du er passioneret omkring, eller uddannet inden for, et emne eller en hobby, eller allerede har gjort foredrag til din levevej.

Via platformen bliver du kontaktet direkte af kunder, som er interesserede i dit foredrag. Du aftaler selv prisen og tilpasser foredraget sammen med kunden.

Oprettelsen på platformen er gratis. Vi tager til gengæld en provision på 10% (dog minimum 500 dkk) for hver booking. Vi sørger desuden for administrationen, såsom ordrebekræftelse og faktura, så du som foredragsholder kan fokusere på at levere et godt foredrag.

Ansøgningsformular

Tak for din interesse. Vi skal bruge nogle oplysninger for at kunne oprette dig som foredragsholder på platformen. Oprettelse og markedsføring via platformen er gratis. Vi tager 10% i provision, når du bliver booket ud.

OBS: Dette er navnet, som kunderne vil blive præsenteret for, når de søger på EventCollective.dk

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V