Samarbejdsaftale

Foredragsholder hos Event Collective ApS

 1. Du tilknyttes Event Collective som artist. Du betragtes som artist hos Event Collective i al den tid du har en profil i vores systemer. Reglerne i denne aftale gælder i alt den tid du er artist hos Event Collective.
 2. Bookinger skal ske på eventcollective.dk såfremt der ønskes synlige anbefalinger og ‘verificeret bookinger’ på profilen.
 3. Event Collective står udelukkende for at sætte kommunikation op mellem artist og køber. Event Collective frasiger sig alt ansvar der vedrører betaling samt indhold af aftale mellem artist og køber. Artisten er direkte ansvarlig for foredragets afholdelse og indhold. Event Collective ApS er ikke ansvarlig for aftalebrud eller forsinkelse fra foredragsholder side, og kan ikke pålægges noget økonomisk ansvar.
 4. Pris og betalingsmetode aftales mellem artist og køber.
 5. I henhold til dansk lovgivning, ophavsret og copyright, skal du selv sikre rettighederne til materiale du uploader til fremvisning på eventcollective.dk. Eventuelle offentlige afgifter, herunder KODA og Gramex, betales af artisten eller kunden efter aftale.
 6. Du har altid pligt til at overholde dansk lovgivning og må ikke foretage ulovlig ansete handlinger på platformen.
 7. Event Collective ApS kan til enhver tid fjerne indhold fra platformen, uden samtykke fra artist.
 8. Hvis artisten ikke betaler for medlemsskab, så vil dennes indhold ikke være synlig for andre på platformen. Ved ophør af betaling forbeholder Event Collective sig retten til at slette indhold.
 9. Som artist hos Event Colletive giver du samtykke til Event Collective ApS at kontakte dig på oplyste kontaktinformationer.
 10. Du er til enhver tid forpligtet til at holde Event Collective underrettet om dit telefonnummer og din e-mailadresse. Dette kan ske enten ved e-mail til [email protected] eller, ved at opdatere din profil på www.eventcollective.dk med aktuelle oplysninger.
 11. Du kan til enhver tid opsige medlemskabet med et varsel på 7 dage inden næste betaling. Opsigelse skal ske ved at kontakte Event Collective pr. brev eller email.