99,-kr./Month


  • Op til 4 events på platformen
  • 0% provision til Event Collective
  • Link til egen hjemmeside på din profil
  • SEO-optimering af profil
  • 50% af abonnomentet bliver brugt på markedsføring
  • Topprioritet i søgeresultatet i forhold til gratis brugere

Bliv foredragsholder

Har du en drøm om at blive foredragsholder eller er du allerede en erfaren foredragsholder, som har afholdt flere foredrag? Så er Event Colletive måske foredragsportalen for dig. Hos Event Collective kan du få eksponeret dine foredrag, for alle vores kunder som aktivt bruger platformen. Hos Event Collective kan du oprette op til 4 forskellige foredrag, som vil være synlige på platformen.


Hvis du har din egen hjemmeside kan du linke til den fra eventcollective.dk, hvilket vil øge din SEO (Search engine optimization). Kort fortalt betyder en bedre SEO, flere besøgende på din hjemmeside.


Event Collective tager ingen provision af de bookede foredrag. Prisen er blot 99,- pr. måned, hvor halvdelen af beløbet går til at markedsføre vores foredragsholdere.
Hvad går pengene fra dit medlemsskab til?

  1. 50% af beløbet går til markedsføring af foredrag på Google og sociale medier
  2. 25% går til moms
  3. 15% går til administrationsomkostninger: kort- og bankgebyrer, server omkostninger, software m.m.
  4. 10% går til udvikling af platform, SEO-optimering og løn

Vi SEO-optimerer hvert enkelt foredrag - og da vi har en stor platform, så har vi også gode chancer for at få dig op de søgeord der er relevante for dit foredrag. Alt sammen så du som foredragsholder kan fokusere på at levere et godt foredrag til kunden. Udbyder du foredrag gratis for velgørenhed, så kontakt os på [email protected] - så finder vi en løsning