Hvordan booker jeg et event?

Når du har fundet et event, du gerne vil vide mere om, kan du sende en uforpligtende forespørgsel direkte til artisten via beskedsystemet på Event Collectives platform. Sammen med artisten tilrettelægges eventet ud fra dine/din virksomheds behov. Det kunne f.eks. være, at du både var interesseret i et foredrag og en workshop eller har ønsker om, at artisten forholder sig til en særlig problemstilling. Når I er nået frem til en fælles aftale, sender foredragsholderen dig et tilbud.

Hvad koster det at booke et event?

Du finder ikke artisternes events billigere andre steder, da Event Collective ikke tager provision på de bookede events. Du aftaler selv den endelige prise med artisten. Priserne du ser på siden er vejledende.

Hvordan sikrer Event Collective kvaliteten af de forskellige events?

Event Collectives digitale platform formidler kontakten mellem dig og artisten. Vi følger også op på alle foredrag for at høre om kvaliteten af foredraget har været i orden. Efter en booking har kunde mulighed for at anmelde foredraget. Alle anmeldelser du finder på foredragene (stjerner på foredragene) er verificeret bookinger.

Hvordan opretter jeg mig som artist?

På siden “Bliv artist” skal du udfylde formen og trykke opret bruger.

Når du har oprettet en profil, så kan du tilføje events til platformen. Dit indhold vil dog først være synligt for andre når du har valgt et medlemskab hos Event Collective. Et medlemskab kan fås ned til 99DKK om måneden.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Event Collective?

I tidsrummet 9-17 i hverdagene kan vi kontaktes via chatten, som altid findes nede i højre hjørne af skærmen. Du kan også ringe til os på telefon: 23 90 63 70, eller kontakte os på mail: [email protected]

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger et specifikt foredrag eller workshop – vi har et kæmpe netværk af foredragsholdere, som endnu ikke har alt deres materiale på vores platform.

Vi gør opmærksom på, at hvis du er interesseret i et foredrag fra platformen, så er det nemmeste at lave en uforpligtende forespørgsel til foredragsholderen – så kommer du i direkte kontakt med foredragsholderen.

Hvor kan jeg finde samarbejdsaftale og privatlivspolitik?

Vores samarbejdsaftale finder du her.

Vores privatlivspolitik finder du her.

Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab?

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab med et varsel på 7 dage inden næste betaling. Opsigelse skal ske ved at kontakte Event Collective pr. brev eller email.