Privatlivspolitik

Event Collective Aps indsamler oplysninger om dig, som anvendes til flere forskellige formål. Enten er oplysningerne nødvendige for at vi kan levere vores services, eller også bruges de til at forbedre vores services. Nedenfor klarlægger vi hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, betalingsoplysninger, billeder og beskeder. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af bruger eller kontakt af køber/artist.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger så vi kan give dig adgang til vores platform. De indsamlede oplysninger er nødvendige, for at vores brugere kan kommunikere sammen med henblik på at lave en booking.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter følgende tredjeparter til opbevaring og behandling af data:
- Google analytics - facebook pixel - Hotjar