Foredrag

Adfærdsledelse med et lille nudge

Foredragsholder Mettelene Jellinggaard

Udbytte af foredrag:

  • Indblik i helt ny forskning og praksis inden for adfærdsøkonomi, hjerneforskning og beslutningsteori.
  • Værdifulde og idéskabende inputs til, hvordan du lykkes med adfærdsændringer og implementering af strategier og forandringer.
  • Tips til at overleve som leder i det moderne performancestyrede selvledelsesunivers.
  • Gå hjem med praktiske ideer til hvordan lederen og medarbejderne kan arbejde både mere effektivt og uden stress.
Kategori
Prisfra 10.000+ ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Få indsigt i hvordan man går fra tanke til handling og hvorfor virksomheder har så svært ved at implementere strategier og gennemføre forandringer. Oplægget giver forståelse for et nyt ledelsesparadigme og værktøjer til at gå fra performanceledelse til adfærdsledelse på en måde der på en gang forebygger stress og fremmer produktivitet.

Varighed af foredrag: 3 timer

Mettelene Jellinggaard

Konsulent og rådgiver med praktisk erfaring indenfor organisationsudvikling, strategi eksekvering og samarbejde med et adfærdspsykologisk perspektiv. Uddannet og certificeret inden for behavioral economics fra Coursera/Duke University/Prof. Dan Ariely, skriver artikler til Børsens Ledelseshåndbøger, underviser på Teknologisk Instituts Nudgekonsulentuddannelse samt medforfatter til bogen ’Oplagt – at lede adfærd’.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V