Foredrag

Magi og præsentation

Foredragsholder Tryllekunstner Simon Olesen

Så savner du nye indspark til din præsentation? Så har du valgt det helt rigtige kursus. Simon vil afsløre fem af sine bedste hemmeligheder, som baner vejen til en unik præsentation. Eksempelvis fokus på performance, humor og ikke mindst kropssprog. teknikker, der anvendt rigtigt, kan får ordren i hus eller sikre bedre aftaler med leverandøre.

Kategorier, ,
Prisfra 6.000 ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Øvelse gør mester

 

Når man spørger Simon Olesen, hvordan han blev dobbelt Danmarksmester i trylleri, er svaret enkelt:   

”Fokus på præsentationsteknik ned i absolut mindste deltalje – intet overlades til tilfældighederne. Øvelse gør mester og mester bliver man kun, hvis man øver, indtil man er mester”.

 

Så savner du nye indspark til din præsentation? Så har du valgt det helt rigtige kursus. Simon vil afsløre fem af sine bedste hemmeligheder, som baner vejen til en unik præsentation. Eksempelvis fokus på performance, humor og ikke mindst kropssprog. Teknikker, der anvendt rigtigt, kan får ordren i hus eller sikre bedre aftaler med leverandøre.

 

Deltagerne er selv aktive i løbet af kurset og får et indblik i den magiske verdens teknikker. Teknikker, som har gjort Simon til en af de førende magiske entertainere i Danmark.

 

Forbered jer på en udfordrende og til tider grænseoverskridende oplevelse, hvor ingen falder i søvn, men tværtimod spærrer øjnene op. En kombination af humor, sjov og magi garanterer en oplevelse, som I vil finde motiverende og lærerig.

Om man sælger trylleshow, kartofler eller komplicerede IT løsninger er et fedt. Det handler om præsentationsteknik og fuld kontrol over alt, som interesserer kunden. Optimal forberedelse er udslagsgivende for, om man får aftalen i hus. Derfor er investeringen i et kursus om præsentationsteknik det hele værd.

 

Hele herligheden varer 1-2 timer – afhængig af jeres ønsker og antal deltagere.

Når kurset er slut, vil I fremadrettet kunne booste jeres pitch og præsentation til nye højder.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V