Foredrag

Præsentationsteknik

Foredragsholder Mathias Bruhn
Kategorier,
Prisfra 10.000+ ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Hvad enten du skal pitche idéer, lede, sælge eller noget helt fjerde, er der brug for at din kommunikation er klar og tydelig overfor modtageren, samt at modtageren opfatter dig som troværdig. At få dette til at lykkes, er en meget kompleks opgave, som kræver viden om de kognitive mekanismer der ligger til grund for, at tilhørere vil forstå, tro på og følge dit budskab.

Tanken Bag Tale tilbyder et teoretisk velfunderet kursus i, hvad der foregår i din og dine tilhøreres hjerner, når du præsenterer, så du kan vælge rigtigt mellem værktøjer under fremførsel – samtidig med at du kan fjerne de ting der hæmmer dig i at præsentere optimalt, som f.eks. nervøsitet eller manglende selvtillid. Kurset tager udgangspunkt i en praktisk anvendelse af emnet, og du bliver klædt på til opgaven med de gældende teorier på området, samt gennem træning i at præsentere med virkelighedsnære øvelser. Du bliver ligeledes præsenteret for virkelige erfaringer fra undervisere, som til sammen har mere end 14 år erfaring med præsentationsteknik og pitching.

Evnen til at præsentere klart og indbydende kan have en stor effekt på den enkeltes karrieresucces, da gode præsentationsevner hænger sammen med hvordan folk opfatter dig og dine generelle evner. God præsentationsteknik vil samtidig give dig et virkelig stærkt fundament til ledelse, skulle din karriere tilbyde dette. Emnet finder desuden en lang række praktiske anvendelser i alles hverdag, og vil derfor være en essentiel tilføjelse til enhvers værktøjskasse.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V