Foredrag

Relation-, kommunikation-, og forhandlingsteknik

Foredragsholder Mathias Bruhn

– værktøjer til person- og jobsamtaler i erhvervslivet

Kategori
Prisfra 10.000+ ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Uanset hvordan en karriere forløber, vil der altid være indblandet personlige samtaler, enten for at opnå en ønsket stilling til en jobsamtale, eller for at vurdere en medarbejders performance og trivsel. Under disse samtaler skal der forventningsafstemmes mål og interesser, og i langt de fleste tilfælde skal der forhandles elementer som løn, arbejdstider og ferie.

Tanken Bag Tale udbyder et velfunderet teoretisk kursus med praktisk anvendelige værktøjer, der skal sikre at du vil stå stærkere til en sådan samtale, med mulighed for at forhandle korrekt. Ud fra Tanken Bag Tales tidligere erfaring med topledelse i forskellige organisationer, er kurset udviklet til at styrke dig på alle erfaringsniveauer i forhold til person- og jobsamtaler.

En hver forhandling består af en etablering af relationer samt klar og tydelig kommunikation gennem tale og kropssprog, hvilket kurset vil belyse, sammen med hvordan der etableres et godt førstehåndsindtryk til jobsamtalen. Kurset vil også sikre din forståelse for, hvad der forventes af en medarbejder, og hvordan samtalen bør håndteres for at opnå størst udbytte for begge parter. Afslutningsvist vil du blive introduceret til en række værktøjer der sikrer sænkning af hæmmere for kommunikationen, herunder stress og nervøsitet, hvilket kan lægge beslag på vigtige ressourcer for medarbejderen/jobsøgende, i en udfordrende situation.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V