Foredrag

Så sælg dog, kvinde!

Foredragsholder Sussi Kristine Abildgaard

Hvorfor har så mange kvinder svært ved at sælge? Især sig selv?
Vi er alle i salg i dag. Enten sælger du produkter, services eller ideer og troværdighed som leder. Det er menneskeligt at sælge.
I dette foredrag sætter salgseksperten Sussi Abildgaard fokus på kvinder og salg. Det er en inspirerende pep-talk til, hvorfor kvinder har et forspring i salg, og hvordan de ‘kvinder sig op’ til at bruge det.

Sussi er kendt for sin direkte, energiske, ærlige og kærlige stil, hvor hun både inspirerer og udfordrer sit publikum.

Kategorier,
Prisfra 6.000 ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Målgruppe

Dette foredrag er henvendt til kvinder, der sidder i en mellemleder/leder stilling eller har ambitioner i den retning. Kvinder der godt kunne bruge en pep-talk til at komme mere ud af busken, præsentere sine ideer, lede med større stolthed og feminin styrke og sælge med sine naturlige feminine kompetencer.

Underviser

Sussi Kristine Abildgaard er salgs- og ledelsescoach, der underviser, rådgiver og coacher både mænd og kvinder i salg. Hun har mange kvindelige ledere i forløb der handler om salg og ledelse. Sussi underviser og coacher primært i større globale virksomheder, hvor hun selv har slået sine folder som mellemleder igennem 10 år, inden hun startede eget firma i 2016.
Sussi blogger omkring salg og du kan læse mere om hendes holdning og metode til salg her

Form

Dette er et foredrag der giver inspiration og energi til kvinder. Der er mulighed for spørgsmål bagefter.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V