Foredrag

Salg for iværksættere

Foredragsholder Reduan Arrahaoui

Udbytte af foredrag

  • Bliv klogere på hvordan salg og iværksætteri hænger sammen.
  • Få inspiration til hvordan salg planlægges og eksekveres.
  • Gå derfra med praktisk viden om hvordan du kommer godt igang.
  • Forstå hvordan du som iværksætter påtager dig salgsrollen.
  • Glem fordommene og få et friskt perspektiv på salg.
Kategori
Prisfra 4.000 ex. moms
Kontakt foredragsholder

Beskrivelse af foredrag

Et levende og uformelt foredrag om et svært emne. Foredraget giver en grundig forståelse af hvad salg er for en størrelse, og hvorfor det er kritisk i forbindelse med opstart af virksomhed. Salg er ofte undervurderet, misforstået og svært at omdanne til handling i hverdagen. I foredraget fokuseres der både på de strategiske aspekter og de praktiske metoder, som skal sikre en effektiv eksekvering i hverdagen. Sidst men ikke mindst addresseres også den følelsesmæssige del, da mange iværksættere har svært ved at identificere sig med salgsrollen. Foredraget er populært blandt iværksættere og bookes af bl.a. Væksthuset, Iværksætterhuset, A-kasser og diverse Kommuner.

 

Reduan Arrahaoui

Reduan driver konsulentfirmaet RED consulting, som er specialiseret i at hjælpe iværksættere og små virksomheder med at vokse. Små virksomheder og iværksættere har som regel godt styr på deres produkter og ydelser, men når det kommer til salg har de ofte brug for hjælp. RED consulting holder foredrag om salg, coacher iværksættere, afholder workshops, skriver forretningsplaner og salgsstrategier. Reduan har arbejdet for de store i 20 år, men er nu dedikeret til at hjælpe de små.

www.redconsulting.dk  /  LinkedIn profil

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V