Foredrag

Line Christiane Lund Strøm

Jeg er selvstændig designkonsulent, og jeg arbejder med alle former for grafisk arbejde. Jeg har stor fokus på at skabe sammehæng mellem indhold og design, og skabe brugervenlige kommunikationsløsninger til både print og digital brug. Jeg arbejder i Adobes programmer InDesign, Photoshop og Illustrator. Det er disse jeg gerne vil udbyde kurser og undervisning i. Jeg vil primært tilbyde undervisning på basis- og intermediate niveau, og vil fokusere på at lære værktøjerne og programmernes muligheder fra mig. Jeg kan også give inputs og retningslinjer til hvordan man kan sikrer sig et pænt og roligt layout rent grafisk. Hovedfokus vil dog være forståelsen af hvornår man bruger hhv. InDesign, Photoshop og Illustrator, brugen af selve værktøjerne samt hvordan de tre programmer understøtter og linker til hinanden.

Line Christiane Lund Strøm

Jeg er uddannet Designingeniør fra DTU, jeg og arbejder som selvstændig design- og kommunikationskonsulent.  Jeg arbejder passioneret med alle former for grafisk arbejde, og jeg brænder for at omsætte komplekst information til letforståelig materiale. Jeg har fokus på at kombinere den skriftlige og grafiske kommunikation, og skabe brugervenlige og grafisk fængende kommunikationsløsninger.

Min arbejdestilgang er systematisk og struktureret, og jeg har et stort fokus på at arbejde brugerinvolverende og iterativt. Jeg tror på "learning-by-doing", og derfor vil alle mine kurser have fokus på at I afprøver, tester og lærer aktivt i programmerne.

2 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V