Foredrag

Marco Germinario / Ragnarock

Jeg har en kandidatgrad i atomfysik fra Niels Bohr Instituttet, har studeret fotografi på fotoskolen Fatamorgana og fimskrivning på Tisch School of Art (New York University). Jeg har arbejdet som fotograf og journalist og har derudover stiftet en non profit organisation samt en start up, der arrangerer et hav af forskellige kreative projekter rundt omkring i hele Europa. Jeg samarbejder med LEGO, Den Europeiske Parlamentet, Dansk Industri og en række offentlige og private institutioner. Mine nuverænde projekter er forfatterskabet af en børnebog og en film målrettet til børn. Jeg har i øvrigt skrevet og produceret en kort tegnefilm for Den Europeiske Parlamentet. Min styrke er min erfaring, som spænder bredt og mine interesser, som går på tværs af vidt forskellige områder. Dette gør mig i stand til at formidle kompleks viden på en underholdende, relaterbar og håndgribelig måde. For tiden holder jeg oplæg, hvor jeg via en appetitlig historie formidler de mest kendte og populære begreber inden for fysik (General relativity, Quantum Mechanics, Strings Theory, ‘stardust’ konceptet, hjerne fysiologi m.m.). Jeg har senest afholdt oplæg som gæsteforelæser på Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet og på CPHBusiness (Copenhagen Business Academy).

Jeg har en kandidatgrad i atomfysik fra Niels Bohr Instituttet, har studeret fotografi på fotoskolen Fatamorgana, Musikvidenskab på København Universitet og fimskrivning på Tisch School of Art (New York University).
Jeg har arbejdet som fotograf og journalist og har derudover stiftet en non profit organisation samt en start up, der arrangerer et hav af forskellige kreative projekter rundt omkring i hele Europa. Jeg samarbejder med LEGO, Den Europeiske Parlamentet, Dansk Industri og en række offentlige og private institutioner.
Mine nuverænde projekter er forfatterskabet af en børnebog og en film målrettet til børn. Jeg har i øvrigt skrevet og produceret en kort tegnefilm for Den Europeiske Parlamentet.

Min styrke er min erfaring, som spænder bredt og mine interesser, som går på tværs af vidt forskellige områder. Dette gør mig i stand til at formidle kompleks viden på en underholdende, relaterbar og håndgribelig måde.

For tiden holder jeg oplæg, hvor jeg via en appetitlig historie formidler de mest kendte og populære begreber inden for fysik (General relativity, Quantum Mechanics, Strings Theory, 'stardust' konceptet, hjerne fysiologi m.m.).

Jeg holder desuden et oplæg,  som giver et indblik i de teorier, metoder og teknikker, som bruges til at fortolke det cinematografiske sprog i den moderne filmverden og sammenligne dem med vores livstil.

Jeg har senest afholdt oplæggerne som gæsteforelæser på Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, på CPHBusiness (Copenhagen Business Academy) og flere andre institutioner.

 

2 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V