Foredrag

Marcus Victor

Kurser
Mine oplæg handler oftest om menneskelig og social dynamik eller mødet imellem mennesker og medieteknologi. Emner der er svære at kvantificere, men som de fleste mennesker alligevel vil erkende eksisterer i kontekst. Eksempelvis at have oplevelsen af en god dialog, at føle sig motiveret, hvad det vil sige at være opsøgende og at få præsenteret sig selv og sit budskab på en god måde som skaber indtryk, eventuelt med brug af forskellige præsentationsværktøjer. Udover de sociale/menneskelige oplæg på Event Collective, producerer jeg selv indenfor medieteknologi - det vil sige produktfilm, spil, applikationer til virtual reality mm. Mine foredrag adskiller sig ved, at jeg underviser i dem fra en pædagogisk, let tilhængelig og humanistisk vinkel, da feltet medieteknologi i min optik, kan og bør gøres mere lettilgængelige for nysgerrige, som ønsker at benytte medieteknologi til at udtrykke sig om sin faglighed eller personlige kreativitet.

Undervisningsform
Jeg kombinerer ofte korte teoretiske visuelle oplæg med praktisk facilitering, øvelser og en coachende tilgang som altid er i øjenhøjde og tilpasset individuelt. Jeg forsøger at gøre mine oplæg pædagogiske, livlige og engagerende, og er interesseret i to-vejs dialoger, og at der er en god dynamik og stemning i lokalet. Samtidig trækker jeg altid kursister en lille smule ud af komfortzonen, fordi jeg mener at det er her de vågner og lærer mest. Det vigtigste for mig er at mine events har høj værdi for deltagerne, og at de kan demonstrere at de har lært noget undervejs, som de kan bruge efterfølgende.

Uddannelse / Faglighed
I hjertet betegner jeg mig selv som en kreativ iværksætter, der har bygget en diplomuddannet i ledelse (professionsbachelor) og en bachelorgrad i medieteknologi ovenpå min pragmatiske profil. Ved siden af akademisk uddannelse, er jeg certificeret Masterycoach, NLP practitioner og HR konsulent. Jeg er ofte engageret i udviklingsprojekter og har blandt andet netop stået for ledelse og aftalestyring af Roskilde Festivalens projektsamarbejde med Aalborg Universitet, hvor over 70 mennesker har været involveret i planlægning og koordineringen af opfindsome projekter der forsøger at løse festivalens bæredygtighedsproblematikker. Jeg har også arrangeret konferencer for eksempelvis den øverste ledelse i detailsektoren (tøj- og butikskæder) omkring ledelse i en digitaliseret verden.

Min historie
Jeg er en ambitiøs ildsjæl, der har prøvet en del i livet både karrieremæssigt og personligt. Mine værdier er bæredygtighed forstået fra et bredt perspektiv, helhed, trivsel, ærlighed, oprigtighed, at sætte mål og kæmpe for dem, og at skabe værdi for andre og dermed også en selv. Jeg har på mange måder valgt at tænke og træde ud af boksen karrieremæssigt, og oplevet både personlig succes med egne virksomhed(er) og projekter, men også lige så vigtigt på egen krop oplevet nedture i form af modgang, og at kæmpe sig igennem stress, finanskriser, familiproblemer og sorg. Ting der udover min passion for personlig udvikling, har formet mig til et mere balanceret, reflekterende og målrettet menneske idag.

Hvor jeg er nu
Idag trives jeg på min bopæl ved Frederiksberg, er single og uden børn, og ellers aktiv iværksætter og ofte at finde til kulturelle eller sociale arrangementer når jeg ikke studerer/arbejder. Som hobby producerer jeg musikvideoer og arbejder for tiden på at få finansieret en kortfilm. Jeg har en sommerhusgrund i Odsherred og en af mine projekter er at bygge et mindre kursuscenter og studio på grunden, og herfra have personlige eksklusive faglige/sociale arrangementer og at udvikle anderledes medieproduktioner med internationalt sigte, sammen med kreative sjæle i mit netværk.

Kundereferencer (ledelse og kompetenceudvikling)
Aalborg Universitet, Roskilde Festival, Ingeniørforeningen IDA, Niels Brock Business Collegue, Køge Kommune, Statoil, 7-Eleven, Scandlines, Zoologisk Have.

4 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V