Foredrag

Marie Wengler

Jeg har en BA i Sociologi og en MA i Cognition and Communication – begge dele fra Københavns Universitet – foruden en 1-årig marketing/branding/reklameuddannelse. Jeg har drevet eget firma gennem 8 år med fokus på freelance fotografisk, SoMe-management og Adobe-relateret (InDesign, Photoshop og Illustrator – jeg er certificeret fra Adobe). Se evt. min website: www.mariewengler.com. Jeg laver endvidere kunst – startede som hobbyprojekt, men har nu bredt sig til de bonede gulve -, og har netop deltaget i gruppeudstillinger på National Museet, i Los Angeles og i Berlin (efteråret 2017). Jeg har tidligere erfaring med at holde foredrag – bl.a. på Statens Museum for Kunst – og arbejdet som konsulent med fokus på kognition/behavioural science/adfærdspsykologi i relation til bl.a. cybersecurity. Jeg ønsker at holde foredrag om bl.a. relationen mellem kognition og forskellige emner, fx ny teknologi, kunst, cybersecurity, mv. Ligeledes ønsker jeg at holde foredrag/workshops om Adobe-software og marketing.

BA i Sociologi - Københavns Universitet.

MA i Cognition and Communication - Københavns Universitet.

1-årig uddannelse i marketing, reklame, branding og SoMe/SEO - Reklamelinjen.

Certificeret i Neuromarketing - Copenhagen Business School.

Konsulent i adfærdsdesign / nudging hos NudgeCrowd.

Certificeret Kønsforsker v. Københavns Universitet.

Adobé-certificeret.

Eget firma med fokus på freelance grafisk, illustrationer, fotoredigering, high-end-fotografering, webdesign, ethical hacking og foredrag.

 

6 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V