Foredrag

Niels Bjørn Wied

Jeg er nyuddannet kandidat i samfundsfag med speciale i Rusland, Østeuropa, international politik, EU og regimeadfærd. Jeg har siden juni 2014 været foredragsholder hos firmaet Talerøret med fordraget “Putins Rusland”. Jeg håber at kunne får lov til at udbyde mit foredrag via jeres platform. http://www.taleroeret.dk/foredrag/foredragsholder/niels_bjorn_wied___information_og_booking.html

Jeg er uddannet bachelor i Østeuropastudier med russiske som sprog fra Aarhus Universitet og Sankt Petersborgs Statsuniversitet. Jeg har en kandidatgrad i Samfundsfag fra Aarhus Universitet og KU Leuven.

Fagligt har jeg specialiseret mig i Østeuropæisk kultur, historie og politik, med særlig fokus på Rusland. Derudover har jeg som politolog beskæftiget mig med demokrati- og regime udvikling, politisk protest, EU og international politik.

Jeg interesserer mig meget for formidling, kulturforståelse og har gennem hele min studietid engageret mig i foreninger mm. hvor jeg har kunnet dyrke mine interesser. Det har gjort at jeg har oparbejdet habile formidlingsevner, samt en stærk passion for det personlige møde og samspillet mellem foredragsholder og tilhørerne.

Jeg er venlig og imødekommende, og jeg sætter stor pris på spørgsmål, kommentarer og diskussion under mine foredrag.

5 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V