Foredrag

Sussi Kristine Abildgaard

Lær nogle af metoderne til salgskommunikation fra nogle af verdens mest succesfulde konsulenthuse. Lær hvordan I overkommer de mentale begrænsninger til salg. Eller lær hvordan I skinner igennem i jeres næste præsentation. Sussi Abildgaard underviser og coacher topledere og konsulenter i store globale virksomheder. Hun deler ud af +10 års erfaring som leder og bid manager fra PwC, KPMG og Accenture. Hendes unikke tilgang er baseret på hendes uddannelse som cand.comm, certificering som life- og business coach og hendes mange års erfaring fra salg. Sussi giver en levende, engagerende og passioneret indsigt i salg – set fra en ikke-sælgers perspektiv. Hun tror på at salg er en menneskelig evne vi alle besidder.

Mit navn er Sussi Abildgaard. Jeg er ejer af konsulenthuset Rapohr.

Hvordan ville jeres forretning udvikle sig hvis I lærte metoderne til salgskommunikation fra nogle af verdens mest succesfulde konsulenthuse?

I får undervisning, der bygger på mine +10 års erfaring som Bid Manager, Teamleder og Nordisk ansvarlig for Bid Marketing hos PwC, KPMG og Accenture. Jeg er i dag ejer af konsulentvirksomheden Rapohr hvor jeg underviser og rådgiver topledere og konsulenter i salg og kommunikation.

Igennem mine workshops får I udviklet jeres kompetencer og strategier i salg og kommunikation på en engagerende og inspirerende måde. Jeg arbejder med alt fra mindmaps, musik, post-its og andet, der kan bidrage til indlæring.

Min unikke tilgang er baseret på min faglige baggrund som cand.comm, Master of communication and education fra University of London og certificeret business- og lifecoach fra Manning Inspire - kombineret med mange års praktisk erfaring i salg.

Alle workshops tilbydes på dansk og/eller engelsk.

Læs mere om mig på www.rapohr.dk

5 foredrag

WordPress Theme built by Shufflehound. © Event Collective ApS, 2017    CVR - 38489771    tlf.: 33 60 35 65   Vester Farimagsgade 15, 1606 København V